Constructiebankwerker

solliciteerin2minuten

Meer weten over deze vacature?

Bel ons kantoor in Stadskanaal op 0599 – 724 973 (10 – 16u) of solliciteer op elk moment van de dag via het sollicitatieformulier. Je kunt ons ook mailen voor meer informatie.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker/lasser. Je bent verantwoordelijk de fabricage van machineonderdelen vanaf tekening. De taken die je hebt zijn onder andere zagen, boren, slijpen en mig/mag lassen. Het betreft een functie voor lange tijd in dagdienst. De werkzaamheden worden verricht op een vaste werklocatie.

Functieeisen

Bedrijfsprofiel

Wil je meer weten over wat het bedrijf maakt en welke sfeer er heerst? Wil je weten wat BUO Uitzendorganisatie nog verder voor je kan betekenen behalve deze vacature? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer 0599 724 973 of 0621 292 462 . Wil je direct in aanmerking komen, schrijf je dan nu in!

Arbeidsvoorwaarden

BUO past de beloningsregeling toe van de opdrachtgever. De werkzaamheden zijn voor lange tijd/vast.

Zo gaat een sollicitatie

Voor werkzoekenden

Solliciteer op deze functie