Chauffeur distributie nationaal

solliciteerin2minuten

Meer weten over deze vacature?

Bel ons kantoor in Stadskanaal op 0599 – 724 973 (10 – 16u) of solliciteer op elk moment van de dag via het sollicitatieformulier. Je kunt ons ook mailen voor meer informatie.

Functieomschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een allround vrachtwagenchauffeur. De werkzaamheden die het meeste voorkomen zijn koel-vries transport en rolcontainer/pallet vervoer van diverse goederen (pakketten/bouwmaterialen/meubelen). Je hebt dus meerdere los-adressen per dag.  Voor deze functie is het uiteraard vereist om in bezit te zijn van een rijbewijs CE en code95. Omdat de werkzaamheden zeer afwisselend zijn is geen dag hetzelfde. De routes zijn met name naar een tweetal waddeneilanden vanaf het distributiecentrum maar ook Nationaal vervoer zal tot de werkzaamheden behoren. De werkzaamheden vinden plaats op vooraf vastgesteld rooster. Je kunt ingeroosterd worden van maandag t/m zaterdag. Weekend dienst is niet continue. 

Functieeisen

Bedrijfsprofiel

Het betreft een middelgroot transportbedrijf in de omgeving Holwerd.

Arbeidsvoorwaarden

Beloning conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Zo gaat een sollicitatie

Voor werkzoekenden

Solliciteer op deze functie