Binnenlandchauffeur koelstransport

solliciteerin2minuten

Meer weten over deze vacature?

Bel ons kantoor in Stadskanaal op 0599 – 724 973 (10 – 16u) of solliciteer op elk moment van de dag via het sollicitatieformulier. Je kunt ons ook mailen voor meer informatie.

Functieomschrijving

Onze divisie Buo Logistics is op zoek voor opdrachtgever VB Logistics naar een vrachtwagenchauffeur die op part-timebasis of full-timebasis vrachtwagens lost bij onze klanten in Nederland en België en vervolgens weer gaat laden met groente of fruit.

De werkzaamheden die het meeste voorkomen zijn koel/vries transport en rolcontainer/pallet vervoer van diverse goederen. Je hebt meerdere los- en laadadressen per dag.  Voor deze functie is het uiteraard vereist om in bezit te zijn van een rijbewijs CE en code95.

De variëteit in werkzaamheden zorgt ervoor dat elke dag anders is. De loslocaties kunnen zich verspreid bevinden in zowel Nederland als België en de retourritten naar Zuidbroek starten eveneens afwisselend vanuit het zuiden of westen van het land.

In bijna alle gevallen wordt jouw vracht vervolgens door een collega meegenomen naar Scandinavië die jouw lading gaat lossen. Het is af en toe best even aanpakken en verwacht volle dagen zodat je voldoende uren kunt maken.

Het laden en lossen doe je bijna altijd zelf, maar het komt ook met regelmaat voor dat je hulp hebt.

De werkzaamheden vinden plaats op vooraf vastgesteld rooster. In de meeste gevallen hoef je niet onderweg te overnachten.

Functieeisen

Bedrijfsprofiel

VB Logistics rijdt met 5 vrachtwagens voor NVO Transport. NVO is een vooraanstaand samenwerkingsverband met circa 50 transporteurs en in totaal zo’n 180 vrachtwagens die onder dezelfde vlag opereren. Hierdoor bevinden zich tal van collega’s op de weg. NVO heeft een uitstekende reputatie in de transportsector en dit is merkbaar wanneer je klanten bezoekt, want je wordt overal vriendelijk ontvangen.

Arbeidsvoorwaarden

Beloning conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Zo gaat een sollicitatie

Voor werkzoekenden

Solliciteer op deze functie